Gość tom_tom Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Cześć Wszystkim Nazywam się Tomek Konior i jestem z Bielska-Białej W modelarstwie najbardziej ciągnie mnie latanie czym się da, na zboczach naszych pieknych Beskidów. Interesuję się także małymi modelami elektrycznymi. W zimie - śnieg i narty, a wieczorami oczywiście naprawa tego co się w jesieni utłukło, ewentualnie budowa czegoś nowego Pierwszy model - w przedszkolu, w średniakach, pani dała mi uwagę za zrobienie modelu z papieru i rzucanie nim po sali. Pierwsze narty - "Żbiki" produkcji Polsport - zaczęło się w maluchach lub w średniakach w starszakach wyrwałem z nich wiązania podczas kraksy, ale nogi całe Pozdrawiam - Tomek P.S. pracuję nad awatarem, nie mam pojęcia, jak go samodzielnie dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witaj w naszym GRONIE :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witaj w gronie modelarzy!!! :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 witaj tomku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Wlasnie wrocilem z B-Białej . Piękne okolice i aż się prosi o latanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Dziękuje za ciepłe powitanie Ostatnio zabrałem się do pracy i napisałem loga z budowy Katany Mini - jak na razie zamieściłem na naszym Forum tylko link na RC Groups, ale obecnie przekształcam to na wersję PL i za niedługo wkleję na Forum. (temat jest na "Elektryki" / "PA Katana Mini - gotowy do oblotu :)") http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=903 Pozdrawiam serdeczie !!! Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.