Bartek931 Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Witam posiadam kamere fatshark pilot hd v2. Gdy odtwarzam nagrany filmik na karte w kamerze to sie zacina tak jak by byly skoki klatek. Co zrobic zeby filmiki zapisywaly sie plynnie. Moze w ustawieniach trzeba cos zmienic ale nie wiem czy ta kamera ma jakies menu tylko jeden przycisk posiada. Prosze o pomoc.
BINIU 98 Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Witaj, dłuższe przytrzymanie tego przycisku włącza OSD ( menu) kamery 1
Bartek931 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Opublikowano 28 Października 2017 Aha rozumiem tylko ze ja nie posiadam jeszcze systemu osd i nie mam mozliwosci wejsc w menu i posprawdzac co i jak. Ale ogladalem filmiki krecone ta kamerka na youtube i sa normalnej jakosci czyli plynny obraz. A u mnie wyglada to tak. Zgralem filmik na kompa i jak go odpalam to leci jak by przeskakiwal klatki. Zdjecia kamerki.
BINIU 98 Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Kamera wyświetla swoje OSD ( menu ) po podłączeniu do monitora i przytrzymaniu przycisku bez systemu fpv osd. 1
Rekomendowane odpowiedzi