Bartek931 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witam posiadam kamere fatshark pilot hd v2. Gdy odtwarzam nagrany filmik na karte w kamerze to sie zacina tak jak by byly skoki klatek. Co zrobic zeby filmiki zapisywaly sie plynnie. Moze w ustawieniach trzeba cos zmienic ale nie wiem czy ta kamera ma jakies menu tylko jeden przycisk posiada. Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witaj, dłuższe przytrzymanie tego przycisku włącza OSD ( menu) kamery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek931 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Aha rozumiem tylko ze ja nie posiadam jeszcze systemu osd i nie mam mozliwosci wejsc w menu i posprawdzac co i jak. Ale ogladalem filmiki krecone ta kamerka na youtube i sa normalnej jakosci czyli plynny obraz. A u mnie wyglada to tak. Zgralem filmik na kompa i jak go odpalam to leci jak by przeskakiwal klatki. Zdjecia kamerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Kamera wyświetla swoje OSD ( menu ) po podłączeniu do monitora i przytrzymaniu przycisku bez systemu fpv osd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi