wolwo3 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Witam. Początkujący pilot RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Nie wiem, jak masz wziasc, wiem, jak masz wziąć. Zacznij od przeczytania regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Cześć chłopaki Tomasz, nie jesteś już modem, zluzuj gumkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Cześć chłopaki Tomasz, nie jesteś już modem, zluzuj gumkę O rany! Faktycznie - nie jestem! W takim razie wieslaw, żeby wziasc udział w forum nie musisz czytać regulaminu. Sorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Imiona Tomku, jeśli nie zgodnie z gramatyką, to zgodnie z kulturą osobistą piszemy dużą literą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 To nie imię tylko nick, drogi Darku. Tak, jak Twój zalesvw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi