R/CMICHU Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Witam. Mam problem z FMS otóż texturki mi się jakby rozmywają oto zdjęcie.: Prosze o jak najszybszą pomoc. http://upload.revolucja.pl/28258818.png.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Odinstalowałeś i zainstalowałeś od nowa? pomogło? Czy dalej to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Właśnie, czasami wystarczy przeinstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R/CMICHU Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Już tak robiłem nic nie pomogło i to wiele razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 a aj chyab weim co to jest...jak juz wlaczysz i bedziesz to mail an ekranie to wybierz model i kliknij i przytrzymaj + na klawiaturze numerycznej.Powinno pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R/CMICHU Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Nie to nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 a czym chcez to uruchmić komp, lapek. Jaką masz karte graf. moze masz zły tryb 16/32 bity moze coś z rozdzielczością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R/CMICHU Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Karta graficzna- ATI radeon HD 2600 PRO mam na 32bity. Ale zmieniłem kartę ostatnio na tamtej wszystko było dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.