Mars_2000 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Robię właśnie porządki po remoncie w domu i co chwila wyszukuję jakieś "perełki" w kartonach... Oto jedna z nich... Niestety, ze względu na brak możliwości jej trzymania na "otwartej przestrzeni" (a nie w kartonie) w mieszkaniu idzie właśnie pod młotek. Niech cieszy oko innego zagorzałego fana Gwiezdnych Wojen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 swietne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanacheim Freyr Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Genialne .. szkoda tylko ze podloze nie proporcjonalne do sceny ... mmm jak by cos takiego na 4 metrach zrobil ...mmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filonxxxl Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Daj znać gdzie i kiedy pójdzie pod młotek, albo po prostu rzuć cenę na priva, kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Daj znać gdzie i kiedy pójdzie pod młotek, albo po prostu rzuć cenę na priva, kto wie... Jeśli mnie pamięć nie myli to jest w giełdzie od jakiegoś już czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Co do sprzedaży, to już temat zamknięty. Sprzedałem obie dioramy jakie miałem. W sumie to i trochę żal było się rozstać, ale z drugiej strony wiem, że trafiły w ręce prawdziwego zapaleńca i fana sagi SW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.