bigkris Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Witam, kupiłem serwa hs-55 jednak wiem ze muszę zmienić w moim odbiorniku kable, bodajże plus z minusem. i niezbyt wiem które kable mam zamienić w hitecu. a nie chciałbym na dzień dobry zepsuć, dlatego proszę o poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Tak jak już ci mówiłem. Czerwony to (+) Czarny to (-) Żółty to (s) czyli sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Co to masz za odbiornik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 zapomnialem bo moje mysli zostaly chwilowo rozproszone Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Odbiornik to SANVA RECEIVER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 To w tych odbiornikach zamieniasz + z -. Miałem taki odbiorniczek i bardzo dobrze sie sprawował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Uzupełniając o inne kolory spotykane w serwach modelarskich: Czarny, brązowy (-) Czerwony, pomarańczowy (+) Żółty, biały (s) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Kamilu ja ten odbiornik mam razem z aparatura od Jacka, poki co caly zestaw sprawuje sie doskonale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.