Bartek2220 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 No cóż przyszedł czas aby sie podzielic zabawkami ( obcykałem jak sie wkleja zdjęcia na forum :rotfl: ) Na pierwszy ogień idzie trenerek Itoh : No wiec tak,jestem juz jego trzecim właścicielem.Poprzednio miał go mój instruktor z modelarstwa następnie kolega a teraz ja :wink: Model ma wymiary przyblizone do 1 metra na długości i rozpiętosci.Silnik założony w nim to KEDA A22-20L do tego regulator firmy X ( nie pamiętam juz jaki dlatego firmy X ) jest 30 A.Do tego Mikro-odbiornik SU/R-6FM/PPM 6 Channel Receiver.Serwa - dwie hs 81 ( lotek nie posiada ) .Całość zasilany baterią 1320 mAh 3s ( firmy no niestety nie znanej ).Model lata bardzo fajnie :)Do opisu dodam jeszcze ze estetyką ( naklejki ) zajmuje sie tata Wręcz uwielbia to robić Ostatnio zmodernizowałem w nim troche podwozie.Problem tkwił w tym że nie umiał startować z ziemi - śmigło było za duże , dlatego zostało przerobione - tata się za to zabrał i wyszło idealnie.No i to tyle :wink: Jak by ktoś chciał plany to może dałbym radę przynieść z modelarni 8) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Wrzuć resztę Waszych latadeł bo jest na co popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Dzięki za podpowiedz Jakiś takiś chochlik drukarski sie wkradł :devil: edit: Dam dam na 100% :wink: Dziś to było tylko przetarcie szlaków w dziedzinie wklejania zdjęć :devil: Bardzo pomógł mi ten wątek : "Jak wstawiać zdjęcia na forum- Samouczek Krok po Kroku " :wink: Bardzo dziękuję Przemkowi że objaśnił to tak jasno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.