tikicaca Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 a ja kupilem taki: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=270286853147 na ebay za 28zl z przesylka, prawie po obecnym kursie dolara :wink: widac ile sklepy na nas zdzieraja. Od momentu zakupu byl u mnie rowno za tydzien, prawie jak zakupy w polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 tikicaca, i dzałają Ci na nim w polaczeniu z DX6i wszystkie 6 kanałów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 latam na futabie t8 i dziala mi 5 kanalow, na innych nie sprawdzalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 No futaba to jedno a Spectrum to drugie. w wątku szukamy do DX6i. Ktoś nie doczyta że masz inny nadajnik , kupi a potem bedzie lament jak nie zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 to jest ten sam interfejs o ktorym pisal wa1ker stad moj post w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezak Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam Koledzy: czy może już ktoś jest pewien co na pewno będzie chodzić z DX6i ? Może ktoś to już sprawdził na wspomnianej aparaturze http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160293769981&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=270286853147&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m185&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26ps%3D42 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yedynak Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 i ja sie dołączę do tematu, bo właśnie przyszla do mnie DX6i i zaczynam poszukiwania interfejsu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 eee... z tym niedziałaniem to jakaś podpucha? ;P osobiście zainwestowałem 60zł w kabel na helipad.pl ten uniwersalny i działa o.m.c. (o mało co) bo jest tylko 5 kanałów 1-4 i 6 No to niezle przeplaciles :-), DX6i mozesz podlaczyc do portu mikrofonu 'zwyklym' kablem. Do tego dorzucasz ten sofcik SmartPropoPlus, ktory probkuje PPM i zamienia na joy'a. Ja uzywam DX6i z FMS'em (dziala 6 kanalow bez problemu), http://www.smartpropoplus.com/BlueAndGrey/Download.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 A ja wam radze tak: kupcie sobie nadajnik E-sky 6ch z kablem za 70zł i przynajmniej sie redyjko (DX6i) nie bedzie złużywało na symulatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezak Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 DX6i mozesz podlaczyc do portu mikrofonu 'zwyklym' kablem. zwykłym to znaczy mały "jack "stereo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Wystarczy JACK 3,5mm mono, oprócz SPP potrzeba PPJoy, może być ver. 0.83. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.