diem Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ja bym na Twoim miejscu kupil sobie tego spitfire'a proponowanego przez Slawka. Budowalbym sobie powoli, w miedzyczasie czytal forum na ktorym sie znajdujemy, nastepnie nauczyl sie latac na jakims modelu EPP (z pianki - bo latac sie trzeba nauczyc i latac trzeba!, nastepnie z pomoca doswiadczonego modelarza z okolicy ulotnil spitfire'a. W tym momencie spelnilyby sie marzenia o modelarstwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Callab , sam bym kupił tego z TOP FLITE ale muszę zrobić te modele co mam zaczęte .Potem sie pomyśli.Do tego trzeba by jakiś 4-suw już dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Callab , sam bym kupił tego z TOP FLITE ale muszę zrobić te modele co mam zaczęte .Potem sie pomyśli.Do tego trzeba by jakiś 4-suw już dać. Nie ukrywam, że mam podobnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Pomyśl nad Extrimem był podany w którymś linku. Za 179 zł masz wszystko co chcesz , a złożenie do kupy jest bardzo łatwe i sprawi ci dużą frajdę. zresztą poczytaj 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wilga 2000 z Artexu jest łatwiejsza w pilotarzu niż Extrim, no i sklejania dużo więcej. Wilga była moim drugim modelem po RWD by Skazoo (który również na początek bardzo polecam. Przeżyła kilka ciężkich lądowań i po naprawdę drobnych naprawach żyje do dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 A ja mam pytanie natury organizacyjno porządkowej. Co to za lista, na której nikogo nie ma? Skasować cały temat, czy autor (sebka34) ma jakiś inny pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Skasować to raczej nie, jakiś morał wypłynął z tych postów.Kolejny modelarz nawrócony ze złej drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Najprościej byłoby zmienić temat :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Najprościej byłoby zmienić temat :mrgreen: Moja propozycja: "Jak kolekcjonować model przez kilkanaście miesięcy - skoro zapału starcza na 7 godzin" :wink: Na poważnie, to jeden temat o tym modelu wystarczy - temacik zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.