grzegorzp Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Cześć Sławek, wielkie dzięki, masz pomógł nr. 45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Chyba Moderatora poproszę o usunięcie licznika spod mojego avataru. Jutro przedzwoń to powiem Ci co i jak z tym podłączeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Powinieneś raczej poprosić żeby całość była tłustym drukiem a nie tylko napis pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 więc co ci chodzi? otóż chodzi mi o to że zamiast dyskusji na temat kabla do Futaby, jak w tytule otwartego przeze mnie tematu, wyszła dyskusja na temat czy mój symulator jest oryginalny :shock: i nie mówię tu tylko o tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.