szwedo22 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 no przecierz zdjecia są na 1 stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Krzyśkwi chodziło o fotki fajnych detali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 taki sam model jak ma kolega można kupić w www.cyber-fly.pl za ok. 350zł 8) (szukajcie w modele latające / spalinowe) Fajny modelik. Ja też zastanowie sie nad jego kupnem ale nie prędko bo we wtorek kupiłem combata WW2 z cyber-fly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 koledzy modelarze, bez obaw, zapewniam że nie rozbije tego modelu, wiec nie musicie sie martwić. na początek oblatam go, a poźniej po ustawieniu wszystkiego bedziemy latac na początku razem, żeby MArcin nabrał nawyków odpowiednich, a poźniej juz moze sam rozbijać jak bedzie szalał Tak jak było zemną...... Dzięki Krzyśkowi w 4-5 przyjazdów na lotnisko nauczyłem się startować i latać..... Przy ostatnim podejściu do lądowania ułamało się podwozie ;]. Narazie jest brzydka pogoda, i nie da się latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedo22 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 oblot sie opozni za ok 2-3 tyg bedzie oblot o ile bedzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 oblot sie opozni za ok 2-3 tyg bedzie oblot o ile bedzie pogoda O rany czemuż tak późno ;p Aparatura już zamówiona ;p Wiec tylko serwa, odbiornik i Akusy ;p Czegoż ci więcej trzeba ?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedo22 Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 No Mysle Źe W Poniedzialek Oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luigi Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Tak, sprawdzić, sprawdzić, sprawdzić. Pierwszy lot :mrgreen: , http://pl.youtube.com/watch?v=P8gGbKqXUKw ale teraz ma się już dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 własnie tak by wyglądał oblot w wykonaniu Marcina jak by chciał samemu sobie oblatac luigi a sprawdziliście czy skrzydło jest proste be zwichrowań?? Bo u Marcina trzeba poprawiać przed pierwszym oblotem jest delikatnie zwichrowane i podobnie może skręcać podczas oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 własnie tak by wyglądał oblot w wykonaniu Marcina jak by chciał samemu. hehe, jak nie gorzej ;] Niewiadomo czy w poniedziałek oblot ;p czy będzie pogoda ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luigi Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Głównym powodem katastrofy był zły wykłon silnika, mój błąd przy montażu. Postaram się odnaleźć film jak lata po korektach. Ku mojemu zdziwieniu pękł tylko łącznik skrzydeł i śruby mocujące płat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 z tego co wiem to juz w niedzielę ma sie wypogadzac a poniedziałek i wtorek ma byc juz ładny i ciepły wiec bedziemy mogli sie spotkac na lotnisku i oblatać PIPRA. Jak ktoś bedze miał aparat to sie zrobi kilka fotek moze film i sie wrzuci na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedo22 Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 ja bede mial aparat to mozna krecic film moze nie bedzie podobny do tego strone wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Nie będzie, już ja ci to mówie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 No i jak z tym lataniem ???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 kolega szwedo22 długo sie zabiera za oblatanie swojego Pipra, nawet nie zdazył jeszcze lotniska zobaczyć, oczywiście model, wiec jeszcze pewnie nie prędko będzie oblot, ale pewnie kiedys będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 ale pewnie kiedys będzie Hehe, Kolega szwedo22 Jeszcze nie oblatał pipra a już bierze się za inne modele :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedo22 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 dzisiaj mialem pierwszy lot ale nie moim piprem tylko KRISA13 Extra 330 i takie zimno bylo ze sie latac nie dalo.gdyby nie kabel uczen nauczyciel to bym zdazyl 3 razy rozbic model w ciagu 10 min. Wkoncu to byl pierwszy lot i to akrobatem. Ciekawe Jak Bedzie Z Piprem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Witaj Szwedo. Masz ładny model i byłoby szkoda gdybyś go rozczaskał. Tak jak ci wcześniej doradzali znajdź sobie dobrego pilota oblatywacza. Mam nadzieję, że pojawią się zdjęcia z oblotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 to chyba ten sam: http://www.allegro.pl/item470461282_piper_j_3_cub_os_max_46la_futaba_t9c_okazja.html mam nadzieje ze to nie krawaciki go tak zniechecily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.