tomson Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam Dzisiaj wykonałem swój pierwszy samodzielny lot Niestety operator kamery był niedoświadczony i efekt jest jaki jest Postaram się jutro zwerbować kogoś bardziej odpowiedniego, mam nadzieję że pogoda pozwoli LINK do Filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Każdy filmik cenny jest Dzięki za wysiłek i za podzielenie się z nami !!!Czekamy na nastepne Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Następny jest w dziale Kraksy :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Dzisiaj trochę polatałem W zasadzie lot był taki sobie ponieważ musiałem od nowa trymować kanały i aparatura ustawiona na 100% wychyleń serw zamiast na 125% Zapraszam do obejżenia Filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.