Keczler Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 http://www.youtube.com/watch?v=JCUoyVa846o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 jakim programem ludzie przerabiaja filmy ze zajmuja tylko 7 mega?? jak ja starałem sie przerabiac film to z 155 mb zrobiło sie 170 mb. Przerabiałem na windows movie marker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojak Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Przerabiałem na windows movie marker Nie ważne jekim programem, ale jaki kodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Przerabiałem na windows movie marker Nie ważne jekim programem, ale jaki kodek Ważne jest też ile doda się efektów, oraz w jakim rozszerzeniu się zapisze video. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 w jakim rozszerzeniu się zapisze video. prosze Cie Patryk... jak sie nie znasz to nie wypisuj gupotek... zostanmy przy tym: Nie ważne jekim programem, ale jaki kodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 w jakim rozszerzeniu się zapisze video. jak sie nie znasz to nie wypisuj gupotek... I tutaj drogi kolega się myli..... Pliki Rmvb są "lżejsze" niż avi a przypominam że Rmvb to również Video ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 No tak ... bo wystarczy zmienić rozszerzenie z avi na rmvb i już mamy plik 3 razy mniejszy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 w jakim rozszerzeniu się zapisze video. jak sie nie znasz to nie wypisuj gupotek... I tutaj drogi kolega się myli..... Pliki Rmvb są "lżejsze" niż avi a przypominam że Rmvb to również Video ;] wiesz co... nagraj se internet na dyskietke :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 niestety to potrafi tylko chuck norris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.