gasiorek0092 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 zawody odbędą się na RUDZKIEJ GÓRZE poszukuje fajnego latawca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 mam nadzieję, że niedługo go znajdziesz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 a może byś sam zrobił!!!!!!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Szczepan ty nie idziesz z duchem czasu :] teraz latawca szuka się w sieci a nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Chyba Marcin masz rację , starość nie radość i trochę się zapominam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 www.gokites.co.uk te sa fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gasiorek0092 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 już mam samemu sie wymyśliło wiecie kartka papieru ołówek w rękę pozdrawiam 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gasiorek0092 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 wstawię jego fotkę ale nie wiem jak ktoś podpowie :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 użyj opcji szukaj!! to nie boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.