and Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 A czym porządnie skleić ABS? Klejem Pattex Stabilit Express. Ewentualnie paskudztwo o nazwie metyloetyloketon i w nim rozpuścić kawałki ABS-u. A Bison np. tutaj: http://farbus.pl/go/_info/?user_id=19&lang=pl and Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ... Polecam firmę Bison. Kupiłem BISON POWER ADHESIVE BISONITE za 30zł i nie wysechł przez noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Application temp.: +5° C. Pot Life:15 minutes at + 20° C. Set time: 1 hour at + 20° C Total curing time: 48 hours at + 20° C. A starannie wymieszałeś oba składniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Nie no, nie taki znowu debil ze mnie... Przyjedzie facet z Amtra Ltd i mi go wymieni. P.S. A czy Twój ma jakikolwiek zapach? O poliuretanowym już nie wspomnę... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.