and Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 A czym porządnie skleić ABS? Klejem Pattex Stabilit Express. Ewentualnie paskudztwo o nazwie metyloetyloketon i w nim rozpuścić kawałki ABS-u. A Bison np. tutaj: http://farbus.pl/go/_info/?user_id=19&lang=pl and
Gość Kaziuk Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 ... Polecam firmę Bison. Kupiłem BISON POWER ADHESIVE BISONITE za 30zł i nie wysechł przez noc.
kojot Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Application temp.: +5° C. Pot Life:15 minutes at + 20° C. Set time: 1 hour at + 20° C Total curing time: 48 hours at + 20° C. A starannie wymieszałeś oba składniki?
Gość Kaziuk Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Nie no, nie taki znowu debil ze mnie... Przyjedzie facet z Amtra Ltd i mi go wymieni. P.S. A czy Twój ma jakikolwiek zapach? O poliuretanowym już nie wspomnę... :|
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.