Ryszard58 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Między dwoma projektami które przedstawiłem w galerii , udało mi się sklecić jeszcze takie coś . dziwnego .Model naprawde nieszczególny , bo zrobimy w całości z przeźroczystego plastiku ,kompletnie pozbawiony wnętrza , Wygrzebałem jakieś "papiery" i coś tam w środku zmontowałem przypominajce podgolę ,fotele i panel z zegarami .Sam model pomalowałem jako "pejsa "I cos takiego wyszło Sam samolot jest znany z filmu o agencie jego królewskiej mości 007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Świetne brzydactwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Brzydki ale ciekawy byłby z niego modelik RC ,np. z pianki taki do zabawy w parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 I do tego łódź latająca. Trzeba by o tym pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi