hornet2 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Czy ktoś z Was już robił zakupy w tym sklepie ? Sklep ten ma dużo negatywnych opinii . Zamówiłem u nich 01.12.2017 silnik do drona . Specjalnie dopłaciłem do przesyłki za przesyłkę rejestrowaną . Niestety ! Nadany numer nie figuruje u żadnego przewoźnika . Pisałem maile do Geekbuying w tej sprawie lecz mi nie odpisywali . Dopiero się odezwali gdy na PP założyłem im spór . Przysłali mi maila z jakimś całkiem innym numerem . Zresztą ten numer też nigdzie nie figuruje . Napisali też że numer może być widoczny dopiero po miesiącu od chwili wysyłki towaru ( wysłane 02.12.2017 ) . Coś kręcą ! Dzisiaj jest już 24.01.2018 i nadal nie ma możliwości śledzenia przesyłki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Żądaj kasy z PP póki możesz. Jeśli wysłali (co wątpliwe) to przesyłki nie zawrócą. A jak jakimś cudem dojdzie, to uregulujesz należność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet2 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Założyłem na PP spór . Jak do końca stycznia nie dojdzie przesyłka to przekształcę spór w roszczenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi