Piotrek_F3J Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Witam Dowiedziałem sie ze w tym modelarzu były plany szybowca SZD-30"Pirat" .Poszukuje osoby która mogła by mi zeskanować/skserować/pożyczyć wkładkę z planami.Za pomoc bardzo dziękuje !! Pozdrawiam
madmax Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Jeżeli aktualne, to jutro wrzucę w firmie plany na ksero. Pchnij mi między czasie na PM adres do wysyłki.
Sted Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Czy macie moze wersje elektorniczną tych planow z modelarza 7.2008?
Rob Mc Fly Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Masz Piotrze te materiały w swojej skrzynce mailowej. Dobrze, że podałeś od razu adres :wink: .
Sted Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Panie Robercie, czy ma Pan druga czesc tych planow z numeru 7? jesli tak to bardzo prosze o wyslanie. jacoslaw@poczta.onet.pl z gory dziekuje
Rob Mc Fly Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nie ma problemu :wink: - chociaż w zasadzie pojawił się problem: po wysłaniu maila z załącznikami dostałem powiadomienie o błędzie w dostarczeniu wynikającym z przepełnienia skrzynki docelowej. Zrób Jacku miejsce w skrzynce (20MB wystarczy w zupełności ze sporym zapasem) to wyślę Ci to jeszcze raz. A za "Pana" to Ci nakopię do zadku jak tylko zdarzy mi się kiedyś być przejazdem w Płocku :roll: :wink: . Na forum to jestem Robert bez "panów" . Howgh :!: :devil:
kuba r. Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ja też proszę jeśli można kuba.rejowski@gmail.com
baczek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 to ja też bym chciał jeśli można rav321w@wp.pl
Arturrro Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 I jeśli można, to ja też ładnie poproszę - bednarski.artur@gmail.com
Rob Mc Fly Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 jesli tak to bardzo prosze o wyslanie Daj znać Jacku na PW gdy zrobisz miejsce w skrzynce. Jak Jacek będzie gotów to wyślę hurtem do wszystkich chętnych. Uzbrójcie się w odrobinę cierpliwości :wink: .
Sted Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Przepraszam że tak późno ale jestem w podróży od rana. Zapomniałem że ta skrzynka ma małą pojemność. Jeśli można, poproszę te plany na adres sted1988@wp.pl Powinno nie być problemu. Pozdrawiam i dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.