phoenix_rc Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witam wszystkich urzytkownikow forum! Mam na imie Robert i jestem z Białej Podlaskiej - aktualnie studiuje w warszawie na polietchnice (wydzial MEiL czyli mechaniczny energetyki i lotnictwa). Modelami RC zajmuje sie od ponad 4 lat, zdudowalem juz conieco nie tylko latajacego ale tez jezdzacego i plywajacego. Niektorzy pewnie kojaza mnie z innych forow o podobne tematyce. PS: juz zmienilem chyba jeszcze spalem rano... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witaj Robert! aktualnie studiuje w warszawie na polietchnice (wydzial MEiL czyli mechaniki energetyki i lotnictwa). Czyżby ostatnio zmienili nazwę tego zacnego wydziału??? :shock: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witaj Robert Wrzucaj Avatar i jazda :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie forumowiczow a zarazem modelarzy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witaj w gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Witaj, ps. (wydzial MEiL czyli mechaniczny energetyki i lotnictwa). U mnie to się nazywa Mechaniczno Energetyczny --> Mechanika i Budowa Maszyn --> Inżynieria Lotnicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 A wg mnie MEL, to MEL i super inżynierowie z niego wychodzili, w tym także mój szwagier i faktycznie dobry jest w "te klocki"...Mówię tak, nie dla tego, że on mój szwagier, ale pozycję wyrobił sobie w "Motoroli" b. blisko wierzchołka, dzięki właśnie tej szkole i trochę :wink: swojej własnej mózgownicy. A i innych super absolwentów też mam przyjemność znać, chociażby p. Bereś, czy p. Margański. Tak wiec to dobra szkółka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Ale nie latwa. Sam wlasnie mecze sie w sesji zimowej na tym wydziale. A wiem o tym, ze wiele osob wyleci...... niby selekcja, ale w tym roku bardzo malo ludzi zalicza z tego co widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Ha, a co jest łatwe? To tylko moja najlubsza mówi, że moje studia były łatwe / i troche ma racji, w porównaniu z tą jej germanistyką, nie daj boże 8)/ , a na takich, jak Twoje, to zupełnie sobie nie wyobrażam...Życze udanej sesji i zdania wszystkich egzaminów na 5 z plusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.