phoenix_rc Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witam wszystkich urzytkownikow forum! Mam na imie Robert i jestem z Białej Podlaskiej - aktualnie studiuje w warszawie na polietchnice (wydzial MEiL czyli mechaniczny energetyki i lotnictwa). Modelami RC zajmuje sie od ponad 4 lat, zdudowalem juz conieco nie tylko latajacego ale tez jezdzacego i plywajacego. Niektorzy pewnie kojaza mnie z innych forow o podobne tematyce. PS: juz zmienilem chyba jeszcze spalem rano... :wink:
Ładziak Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witaj Robert! aktualnie studiuje w warszawie na polietchnice (wydzial MEiL czyli mechaniki energetyki i lotnictwa). Czyżby ostatnio zmienili nazwę tego zacnego wydziału??? :shock: :wink:
rafix Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witaj w naszym gronie forumowiczow a zarazem modelarzy:D
ak Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witaj, ps. (wydzial MEiL czyli mechaniczny energetyki i lotnictwa). U mnie to się nazywa Mechaniczno Energetyczny --> Mechanika i Budowa Maszyn --> Inżynieria Lotnicza
MareX Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A wg mnie MEL, to MEL i super inżynierowie z niego wychodzili, w tym także mój szwagier i faktycznie dobry jest w "te klocki"...Mówię tak, nie dla tego, że on mój szwagier, ale pozycję wyrobił sobie w "Motoroli" b. blisko wierzchołka, dzięki właśnie tej szkole i trochę :wink: swojej własnej mózgownicy. A i innych super absolwentów też mam przyjemność znać, chociażby p. Bereś, czy p. Margański. Tak wiec to dobra szkółka.
Boogie Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ale nie latwa. Sam wlasnie mecze sie w sesji zimowej na tym wydziale. A wiem o tym, ze wiele osob wyleci...... niby selekcja, ale w tym roku bardzo malo ludzi zalicza z tego co widze.
MareX Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ha, a co jest łatwe? To tylko moja najlubsza mówi, że moje studia były łatwe / i troche ma racji, w porównaniu z tą jej germanistyką, nie daj boże 8)/ , a na takich, jak Twoje, to zupełnie sobie nie wyobrażam...Życze udanej sesji i zdania wszystkich egzaminów na 5 z plusem
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.