Crazy_Fly Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Poszukuję samolotów SU-26 z EPP produkowane przez cyber-fly.pl . Sklep niestety już nie działa, komórka nie odpowiada, a potrzebuję minimum 2, a najlepiej 3 szt. Może ktoś się orientuje gdzie mogę coś takiego jeszcze kupić ? A może ktoś ma jakiś namiar na właściciela ? ew może jakieś plany można zdobyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Zagadaj z Markiem Rokowskim - http://napolskimniebie.pl/index.php/kontakt Konstrukcja tych modeli jest prosta jak budowa cepa, pewnie bez problemu Ci wytnie coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Fly Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 też o tym myślałem. Mam nadzieję że się uda, bo konstrukcja udana i co najważniejsze wytrzymała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi