Ładziak Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Witam, mam na imię Paweł, w necie funkcjonuję jako Ładziak. Mieszkam na warszawskiej Ochocie. Hobbystycznie zajmuję się m.in. modelarstwem RC... stąd moja obecność tutaj . Mam nadzieję, że będąc uczetnikiem forum PFM poszerzę zakres swoich wiadomości, jednocześnie dzieląc się dotychczas nabytą więdzą. O moich dotychczasowych dokonaniach modelarskich możecie poczytać na mojej stronie: http://fatbit.pl/rc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Urban Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 No witam serdecznie. Nareszcie pana tu zobaczyłem ! Ostatnio bardzo często wchodzę na pana stronkę, bardzo mi się podoba. pozdrawiam Patryk Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarzkobi Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Witaj w gronie modelarzy :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil_rc Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Witam w naszym gronie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ładziak Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 Dzięki wszystkim za powitanie! Patryk, przede wszystkim nie pan, a Ładziak Ja również z zaciekawieniem śledzę twoją modelarską karierę począwszy od Wicherka - najpierw na pewnym forum (choć nigdy nie miałem ochoty zarejestrować się tam :wink:) , potem na twojej stronie i tutaj. Budujesz coraz ciekawsze i "dojrzalsze" modele! Cieszę się, że spodobała ci się moja strona - co prawda nie jest to modelarski poradnik, a raczej zapis moich lotniskowych przygód, więc tym bardziej miłe, że tam zaglądasz. Dzięki, że zechciałeś ją wymienić wśród swoich ulubionych - zwiększyło to jej oglądalność! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.