Dziku Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Witam. Zastanawiam się nad kupnem kamerki fly DV 20 gramowej żeby nagrywać swoje loty, oczywiście chce podpiąć do mojej V911 . Jak myślicie Heli da radę polatać z czymś podczepionym? Widziałem filmiki z V912 i spokojnie daje rade ale to już większy Heli. W przyszłości przesiade się na pewno w coś większego ale na razie chce oblatac dobrze v911. Co myślicie z tą kamerka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Będzie za ciezka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Będzie za ciezka no i będzie bardzo nią rzucało razem z modelem, czyli obraz niestabilny, trudno to się będzie oglądać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Nie polecam. Po pierwsze waga po drugie wibracje. Lepiej podwieszać pod większe heli. Ja latałem z kamerą w 450-ce i 600-ce i powiem, że im większy heli tym lepszy obraz. Dużo też zależy od tłumienia drgań. Teraz są dostępne zestawy z tłumikami drgań, więc jest lepsza opcja coś nakręcić. Ale to dodatkowe gramy do dźwigania przez heli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Do filmowania to pomyśl może o jakimś quadziku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Czyli jednak. No nic wejdę pozniej na v913 to kamerkę podczepie. Drony mnie nie kręcą tyko Heli i platowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 A jak juz chcesz malutka kamerkę to może pomyśl nad fpv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Czyli jednak. No nic wejdę pozniej na v913 to kamerkę podczepie. Drony mnie nie kręcą tyko Heli i platowce. Pomyśl o jakimś stabilizatorze do kamerki bo tak podczepiona na żywca na pewno dostanie drgań i obraz będzie pływał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jest filmik na YT jak koleś podczepia fly DV do v912 i daje jakaś piankę pomiędzy kamerę i kadłub . Naprawdę fajnie nagrywa zero drgań. Powrócę do tematu jak przesiade się na większy Heli i opiszę moje doświadczenia. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi