Jaroslaw_0 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Witam, Dopiero zaczynam moją przygodę z modelarstwem. Założyłem tu konto bo będę poszukiwał pomocy jak i chętnie sam jej udzielę gdy będę potrafił. Głównie intereresują mnie elektryczne helikoptery RC. Pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekoka Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Witaj. Jeżeli dopiero zaczynasz i nie "bawiłeś" się RC to helikopter jest kiepską sprawą dla początkującego, ale ... jak by co to ja polecam takiego mikrusa WLtoys V977. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslaw_0 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Prośba o akceptację. Chciałbym umieścić post na "pod"forum Giełda. Niestety obecnie nie mam takiej możliwości. Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekdziet Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Witajcie, jestem nowy i zielony w budowie modeli, liczę na waszą pomoc i wsparcie. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi