adi-000 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Jakiś czas temu kupiłem sobie Lamę i było ok. Później zjechała się rodzinka i poprzestawiali mi przełączniki (reversy) w radyjku, i od tamtej pory jest :ass: . czy ktoś mógłby mi zrobić fotkę jak powinny być ustawione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basti_Ka Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Powinno być od lewej: ALI:góra ELE:góra THR:góra RUD:dół Tak mnie uczyli Oczywiście dla apki na mode 2 dla Lamki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Dzięki. Może zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bh91 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Miałem ten sam problem z bratem Ja zrobiłem tak: Wziąłem helikopter i trzymałem w ręku - gaz na środku - powinno sie nie wlaczyć bo zabezpieczenie jest. Pomaga mi ktoś przyczepic baterie i sprawdzam w której pozycji gazu się zaloguje - jesli dolna to ok a jeśli górna to wyłączam pakiet i przestawiam rewers. Silniki bezpieczne no to serwa - lama stoi już na ziemi a ja kręce drążkiem i patrze czy tarcza przechyla się odpowiednio Lewo/Prawo, Przód/Tył - jeśli coś nie tak - rewersy. Zostaje rudder. Lamke z pakietem biorę ponad głowę i tzrymam - dodaje gazu i próbuje przekręcać - czuć w którą stronę chce lecieć - jeśli trzeba to rewers jeśli nie - Lama ustawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 W mojej od lewej jest Góra, góra, dół dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A :mrgreen: co tam każdy po punkciku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basti_Ka Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 No to się ciesze że pomogłem/liśmy i dzięki za punkcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.