adi-000 Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Jakiś czas temu kupiłem sobie Lamę i było ok. Później zjechała się rodzinka i poprzestawiali mi przełączniki (reversy) w radyjku, i od tamtej pory jest :ass: . czy ktoś mógłby mi zrobić fotkę jak powinny być ustawione?
Basti_Ka Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Powinno być od lewej: ALI:góra ELE:góra THR:góra RUD:dół Tak mnie uczyli Oczywiście dla apki na mode 2 dla Lamki :>
bh91 Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Miałem ten sam problem z bratem Ja zrobiłem tak: Wziąłem helikopter i trzymałem w ręku - gaz na środku - powinno sie nie wlaczyć bo zabezpieczenie jest. Pomaga mi ktoś przyczepic baterie i sprawdzam w której pozycji gazu się zaloguje - jesli dolna to ok a jeśli górna to wyłączam pakiet i przestawiam rewers. Silniki bezpieczne no to serwa - lama stoi już na ziemi a ja kręce drążkiem i patrze czy tarcza przechyla się odpowiednio Lewo/Prawo, Przód/Tył - jeśli coś nie tak - rewersy. Zostaje rudder. Lamke z pakietem biorę ponad głowę i tzrymam - dodaje gazu i próbuje przekręcać - czuć w którą stronę chce lecieć - jeśli trzeba to rewers jeśli nie - Lama ustawiona
madrian Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 W mojej od lewej jest Góra, góra, dół dół.
adi-000 Opublikowano 29 Września 2008 Autor Opublikowano 29 Września 2008 A :mrgreen: co tam każdy po punkciku
Basti_Ka Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 No to się ciesze że pomogłem/liśmy i dzięki za punkcik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.