Norbert Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 No więc szanowni koledzy chciałem się pochwalić. A czym? No cóż , strach we mnie wielki czy podołam itp , ale i radość też ogromna. Bo dziś moja Pani powiedziała mi: "BĘDZIESZ TATUSIEM" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czas szybko leci , trzydziecha na karku, więc chyba nadeszła na mnie pora :-) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 GRATULACJE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 He he, witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Hehe , dzięki chłopaki :-) To dziwne uczucie jak się facet dowiaduje czuje jednocześnie jakby był z waty w środku i się zaczyna bać a z drugiej strony radość jakoś człowieka rozsadza :-) mammuth, a Ty znowu klikasz po nocy hehe. To u nas we krwi chyba. Ja dziś wczesniej sie klade bo o 10 jade popstrykać trochę fotek na zawodach F3K niedaleko mnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 ja tez zaraz spadam, mialem pare zaleglosci po tygodniu w Szkotlandii ale to watek o Twoim szczesciu i nowym hobby (swoja droga - niezmiernie drogim hobby ) - wiec koniec oftopowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 No to gratulacje dla obojga rodziców i niech szczęśliwie przyjdzie na ten świat. Bać się to już teraz nie masz, czego, ale przygotuj się na własną przemianę. Zobaczysz jak zmieni się Twoje postrzeganie świata, gdy w grę będzie wchodziło bezpieczeństwo i przyszłość własnego dziecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Gratulacje !!!!!!!!!! no to teraz masz 8 miesięcy żeby intensywnie polatać potem czas skurczy Ci się gwałtownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 ....czas i kasa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Gratulacje!!! Trzymaj kciuki zeby byl chlopak, zawsze bediesz mogl ponegocjowac z zona ze te zabawki ktore kupujesz to z mysla o "malym" :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 "Świat już nigdy nie będzie jak dotąd" Gratulacje!!! Zaopatrz się w poduszkę do pracy. Kiedyś trzeba spać!!! Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Przynajmniej , przyda ci sie cecha nabyta w modelarstwie - cierpliwosc . Modeluj dzieciaczka cierpliwie i konsekwentnie na dobrego czlowieka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 No już się boję tych nie przespanych nocy. A prace bede zmieniał więc trzymajcie kciuki żebym znalazł coś fajnego i dobrze płatnego hehe. A mojej pani już mówię że przecież te modele będą też dla synka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Gratulacje rowniez z mojej strony Teraz masz 8 miesiecy na to zeby nakupic tyle modeli ile fabryka dala. Moja Pani czeka az ja jej cos wyznam. Niestety jeszcze nie mam tylu modeli zeby sie zenic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 No już się boję tych nie przespanych nocy. A prace bede zmieniał więc trzymajcie kciuki żebym znalazł coś fajnego i dobrze płatnego hehe Jest tylko jedno wyjscie - znajdz prace wyjazdowa - ja tak glownie pracuje i jedyne nieprzespane noce to te ktore spedzam w domu -tzw. lykendowe niedosypianie XD Chociaz jak wracam do domu i widze ile mnie mija z dorastania synka to mna az trzesie, chyba jednak niedosypianie jest lepsze ... PS. Moj Kasperek zaczyna wlasnie chodzic :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Czytam, czytam i nie wiem o czym piszecie.Moja 10-cio miesięczna Alusia 1 (słownie: jeden) raz dała nam w nocy popalić. Od samego początku kładziemy się spać razem ok.godz.23-24. Ja wstaję do pracy na 7.00 a mała śpi do 11 z jednym przebudzeniem na papu.Żadnego płaczu, niewyspania ani innych "dolegliwości" związanych z dzieckiem:lol: Teraz zaczyna już chodzić. Oczywiście moje modele interesują ją bardziej niż grzechotki i pluszaki. Dobry znak! :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Nergal, powieś jej nad łóżeczkiem nadajnik podpięty do symulatora i włącz rejestrowanie , jak się obudzisz może się okazać że kręci akrobacje :-) Mnie właściwie stresuje tylko kwestia finansowa bo przelewać się nie przelewa ( niestety Polska rzeczywistość ) ale ludzie jakoś mają dzieci i jakoś im się udaje więc chyba przestanę niepotrzebnie martwić się już teraz bo osiwieje. U mnie jakoś tak wszyscy mówimy o dziecku "on" i dopiero dziś to zauważyliśmy. Może jakieś proroctwo i będzie właśnie chłopak? Swoją drogą syna mi się chce , dziewczynka może potem... :-) Ale co los da będzie się kochało :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 NergalU mnie jakoś tak wszyscy mówimy o dziecku "on" i dopiero dziś to zauważyliśmy. Może jakieś proroctwo i będzie właśnie chłopak? Swoją drogą syna mi się chce , dziewczynka może potem... :-) Ale co los da będzie się kochało :-) zamiast "on"- Wojtuś Tak zdecydowanie brzmi ładniej :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Nieprzespane noce nie są regułą, na szczęście. Tak, jak Nergal śpię całkiem smacznie. Franek budzi się 2x w nocy na papu, ale że nie mam cyca, to jego mamusia przykłada go do tego fajnego narządu, a potem odkłada z powrotem do łóżeczka. A maluszeknie nie budzi się z wrzaskiem, tylko zaczyna się kręcić i postękiwać. Luzik, czego i Wam życzę, mając nadzieję że u mnie będzie tak zawsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Zawsze ze strachu przed nie przespaną nocą wieczorem mozna wyjąć baterię A tak na serio to nie ma tu reguły, też się tego diabelnie bałem, bo jestem człekiem który lubi spać i do tego uważa iz biały człowiek powinien wstawać najwcześniej o dziewiątej rano. Junior ma juz prawie 2 i pół roku i powiem szczerze że nie mieliśmy z koleżanką małżonką, zresztą niebawem wdową tako zwanych "nie przespanych nocy", czego też i innym ojcom, a takoż i tym którzy sądza iż nimi są życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Motylasty pisze niebawem wdową ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.