Raffik Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Motylasty piszeniebawem wdową ??????? ot taki humor Tomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 No panowie, no proste wszak to jest. Jak mnie szlag przez Nią trafi to wdową zostanie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A ja juz myslalem Tomku ze bedziesz w koncu skakal (deagostini mode) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Zwykle jest tak, że drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego. Jeśli pierwsze daje w nocy spać to drugie raczej nie da, wiem z autopsji tyle że to pierwszy syn dał nam popalić a drugi był spokojny. No cóż, statystyka, szanse że dziecko będzie spało spokojnie są jak 1:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 No panowie, no proste wszak to jest. Jak mnie szlag przez Nią trafi to wdową zostanie i tyle ...nie tak szybko; pomęcz się jeszcze trochę :wink: Mnie po prawie 33 latach słuch się pogorszył, bo piłuje swą buźkę nad wyraz niefrasobliwie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Ba , moj znajomy uslyszal 5 lat po slubie ze już zamiast patrzyc się w nią jak obrazek jak po slubie to on zajmuje sie głupotami. To jej odparł że przez 5 lat tak się w nią wpartywał że mu się aż wzrok pogorszył , musiał zmienić okulary więc teraz czas dać wzrokowi odpocząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Bo kobiety to należy trzymać krótko, tydzień, maksymalnie dziesięć dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Bo kobiety to należy trzymać krótko, tydzień, maksymalnie dziesięć dni Motylasty ! Uwielbiam Cię ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Bo to jest Jarku ........... cała prawda o życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Norbert tylko spokojnie mi dwa razy mówili syn na 100% i mam dwie córki:) ale wychodze z tego założenia że dwa minusy dają plus:) Motylasty zgadzam się z Tobą w 100%:)hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Taa, miałem mieć 100% córkę, mam 2 synów, i nie chce mi się już próbować. Święta racja, że drugie jest przeciwieństwem pierwszego. A że pierwszy był spokojny, to z drugim musieliśmy dyżury wprowadzić, żeby któreś się mogło przespać. Po skończeniu 1. roku przestał też spać w dzień... Trzymam kciuki, żeby to pierwsze było to spokojne, bo zawsze będziecie się mogli zastanowić nad drugim. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Bo kobiety to należy trzymać krótko, tydzień, maksymalnie dziesięć dni Tak mi sie przypomnialo jak matka znajomego zawsze mu mowia - "a po co tam sie bedziesz synku zenil , zeby ci obca baba sie po domu krecila ?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 ...a żona męża powinna traktować jak psa: Dać dobrze zjeść, dać się wyspać i często wypuszczać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BART Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Gratulacje, ja mam 2 córki .Starsza 7 lat i nie wykazuje checi modelarskich młodsza 7 miesięcy -tutaj jest jeszcze nadzieja. A co do czasu ....to trzeba wczesniej posprzatać dom,wysłac zonę do fitness czy gdzieś do kolezanki,zabrać na zakupy a w sobotę powiedzieć ..no kochanie teraz jest czas dla mnie..wracam wieczorem. Bart:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 No , mam kilka miesiecy teraz by powymyslac sobie jakies takie sprytne zagrania by w razie co i tak wyszło na moje hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 ...a żona męża powinna traktować jak psa: Dać dobrze zjeść, dać się wyspać i często wypuszczać... Żona do męża - No jesz tę zupę czy nie? Bo jak nie, to dodam śmietany i dam psu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ja akurat zupy smietana zaprawionej - nie zjem XD Ps. Nie zjem bo nie lubie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.