mazi1234 Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 mam aparature esky nie wiem jaki to model i chce wyłączyć mikser ale taam pod klapkom nie ma wyłącznika czy da się jakoś innaczej wyłaczyć mikser a jak dorobie 5 kanał czy on będzię miksowany
madrian Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Zatem najpierw się dowiedz jaki to model. Wiem, że to trudne, ale trzeba spojrzeć na lewy dolny róg, gdzie na srebrnej naklejce piszą takie literki z cyferkami. Odczytane od lewej do prawej mówią jaki to model. Np. 404. Może po prostu napisz do jakiego modelu E-sky to aparatura? Jeśli nie masz pod "klapką" wyłącznika mikserów, to widocznie w twojej aparaturze się nie da ich wyłączyć. Nie we wszystkich odmianach tej apki jest taka możliwość.
Bartosz Mesjasz Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 To może jeszcze raz na spokojnie napisz ze słownikiem w łapce? :wink: Jeżeli nadajnik z zestawu belta cp (6ch) to z tego co mi wiadomo miksery są na stałe. EDIT: napisaliśmy w tym samym czasie :wink:
mammuth Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 a jak dorobie 5 kanał czy on będzię miksowany ona jest 6kanałowa ??? Jeżeli nadajnik z zestawu belta cp (6ch) to z tego co mi wiadomo miksery są na stałe. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=5020 post kolegi km_pl siodmy od gory
mazi1234 Opublikowano 29 Września 2008 Autor Opublikowano 29 Września 2008 jest to aparatura z helikoptera honey bee CP2
mammuth Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 podalem Ci link - zajrzyj i poczytaj. zwlaszcza post kolegi km_pl - siodmy od gory ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.