Skocz do zawartości

wyłaczanie mikserów w aparaturze esky

mazi1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam aparature esky nie wiem jaki to model i chce wyłączyć mikser ale taam pod klapkom nie ma wyłącznika czy da się jakoś innaczej wyłaczyć mikser a jak dorobie 5 kanał czy on będzię miksowany

Opublikowano

Zatem najpierw się dowiedz jaki to model. Wiem, że to trudne, ale trzeba spojrzeć na lewy dolny róg, gdzie na srebrnej naklejce piszą takie literki z cyferkami. Odczytane od lewej do prawej mówią jaki to model. Np. 404. Może po prostu napisz do jakiego modelu E-sky to aparatura?

Jeśli nie masz pod "klapką" wyłącznika mikserów, to widocznie w twojej aparaturze się nie da ich wyłączyć. Nie we wszystkich odmianach tej apki jest taka możliwość.

Opublikowano

To może jeszcze raz na spokojnie napisz ze słownikiem w łapce? :wink: Jeżeli nadajnik z zestawu belta cp (6ch) to z tego co mi wiadomo miksery są na stałe.

EDIT: napisaliśmy w tym samym czasie :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.