Patryykk Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Witam. Jako że nigdzie nie mogłem znaleźć pulpitu do mojej sanwy :crazy: , postanowiłem zrobić go z plexi. Tylko jest 1 Problem, otóż nie mam planów takiego pulpitu. Bardzo bym prosił jeżeli ktoś ma lub jest w stanie zrobić to bardzo proszę o udostępnienie, lub znalazł pulpit na stronie. Z Góry dzięki za pomoc, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Sanwa to nie ejst radio przewidziane pod "pulpit" dlatego nigdzie nie znalazles...Podpatrz u Firmy Multiplex na pulpity i mzoe cos ci to pomoze w wykonaniu swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 aha ok dzięki, a może ma ktoś plany?;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Trochę inwencji twórczej :wink: Pokombinuj zrób tak żeby Ci było wygodnie. Z chęcią zobaczę efekt finalny. Powodzenia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Gdzieś widziałem, że robili to psikając pianką do jakiegoś kwadratowego pojemnika, odciskając pózniej radio i pozniej szpachlowali, malowali i pulpicik gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 heheh, będę musiał się pobawić ;]. Więc samemu może na początku odrysuje kontury nadajnika. Resztą zajmę się później ;] będę oczywiśćię dawać fotki z budowy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Jak ci to fajnie wyjdzie to sam tez se zrobie do mojej snawy Powodzenia :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Jak ci to fajnie wyjdzie to sam tez se zrobie do mojej snawy Powodzenia :twisted: Hehe, moge panu wysłać na maila kontury sanwy już odryzowane ;] żeby pan się niebawił Ps: Niewiem czy ciąć samemu tą plexe, czy gdzieś laserowo, może mieliście do czynienia wcześniej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Panu?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: xD :mrgreen: :mrgreen: Bez przesady..Krolu odrazu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 ehhh, na forum obowiązuje kultura ;] więc zwracam się pan, ale myśle że możemy przejść na "ty" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Szczególnie, że Marcin ma lat 14 EDIT. Pomyłka, spojrzałem, na liczbę "Pomógł". Sorki :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Szczególnie, że Marcin ma lat 17 Mniej pisz, więcej czytaj Marcin ma 14 lat ;]. Przejdźmy do konkretów. Lepiej mi sie latało wczoraj dwoma palcami na 1 drążku, Więc zobaczę jak to będzie na pulpicie. Słabo z fotkami ale 3-majcie: Odrysowywanie. Odrysowane. Wycinanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Mniej pisz, więcej czytaj nie, nic... Widzę Patryk, że spodobał Ci sie projekt pulpitów do futaby;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Widzę Patryk, że spodobał Ci sie projekt pulpitów do futaby;p nom nawet się spodobał ;] nie wiem jak to będzie ;]. jak mi będzie lepiej się latać to go nie sprzedam, a jak tak jak wcześniej to pójdzie pod młotek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Dla niewtajemniczonych podrzucam kilka fotek na forum zaprojektowanego i wykonanego przeze mnie pulpitu do Futaby 9CAP Może Patryk coś w tym stylu zrobisz do swojej aparatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 hmm no nic będę kombinował. Na czym robiłeś kształty pulpitu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 na czym robiłem kształt pulpitu?? JA tylko pobrałem wymiary Futaby i rozrysowałem na Corelu by móc wyciąć poźniej laserem w pleksi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 a masz może projekt do niego ?? Przekształcił bym go do swojej sanwy jeśli oczywiście mi byś podał ;p PS. Nie bawiłem się corelem więc nie wiem czy dam rade ;p Edit: Dzięki Krzyśkowi przekształciłem pulpit od Futaby do pulpitu do sanwy. Oto co wyszło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Patryykk, mozesz zrobic zdjecie tylowi aparatury? tez bym sobie cos takiego zrobil moze, ja latam na starszym modelu tzn sanvie vanguard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ok, Tutaj masz fotki aparatury: Tył. Góra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.