bigkris Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 twoj tyl wydaje mi sie plaski, moj jest w srodkowej czesci wypukly, tak to nie widze wiekszych zmian no moze pozatym ze uchwyt mam metalowy a ty plastikowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 mój w środkowej części jest niżej niż dwa "Uchwyty" po Lewej jak i po Prawej. Ale myśle że będzie pasować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 no w sumie moj jest wypukly, mam tam kwarc pozatym. mysle zeby zrobic pulpit bo to zawsze wygodniej. pozatym chcialbym sobie zrobic jeszcze gniazdo do symulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 pozatym chcialbym sobie zrobic jeszcze gniazdo do symulatora Ale w aparaturze czy w pulpicie ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 w aparaturze bo nie mam go fabrycznie, tzn jest tylko zaslepka pod nie a tak to nie ma nic wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 to tak jak w Hitecu Flash 5 ;p A w jakim mode masz aparaturE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ktory mode to nie wiem i nie chce mylic ale gaz jest po lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 to mode 2 czyli takie jak ja ;]dobra bezz offtopa. Może któryś z was ma sanwe i ma pulpit? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Czyli MODE 2 :mrgreen: EDIT. No masz, ci los, Patryk, ułamki sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Dzięki Kris 13 zrobiłem se pulpit A że lubię być inny zrobiłem ze sklejki i polakierowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.