rafix Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Dzisiaj sprawiłem sobie silnik wodny 6,5ccm takowej firmy: M.O.C :roll: czy jakos tak silnik prezentuje się poniżej: jeszcze mam do niego tłumik ale nie zrobiłem fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Bardzo fajny MDS 6,5ccm... Pracuje to nawet dość sympatycznie pod warunkiem rezygnacji ze stosowania fabrycznego gaźnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 te wszystkie silniki miały duże rozbieżności osiągów, miałem trzy takie silniki 6,5 cm, tylko że w wersji lotniczej, ale z tym samym gaźnikiem, to tylko jeden z nich pracował rewelacyjnie, jeszcze raz powtórzę REWELACYJNIE, do dwóch pozostałych musiałem dokupić gaźniki od MVVS, a po za tym to są nie do zarżnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.