jarek996 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Potrzebuje SZYBKIEJ pomocy ! Sa tutaj uzytkownicy JETI DC-16 ?? Zanlazlem ogloszenie ( u nas w Szwecji ) . Prawie nowy ( faktura , gwarancja ) Jeti Duplex DC-16 z odbiornikiem 14 k. Latam dzisiaj na SPEKTRUM 10DX i jestem w sumie zadowolony , ale on chce za niego tylko 500 EUR !!! Chyba sie nie zastanawiac i brac ? Mysle , ze moja sprzedam za ok 300 EUR , wiec upgrade na JETI za 200 EUR chyba bedzie OK ? Jedyne co mnie przeraza to cena odbiornikow JETI ( a modeli mam "aktywnych " z 10 szt ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Kupować i latać do Spectruma oryginalne odbiorniki też wcale nie są tanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Niby tak , ale mam troche oryginalnych i latam tez na LEMONach ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Do jeti nie widziałem zamienników ale może słabo patrzę na pocieszenie dodam że do Futaby są jeszcze droższe a ludzie latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 No to biore ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Warto poczytać na temat tego nadajnika na naszym forum bo znawcy tematu dość dobrze go opisali, Również dużo można obejrzeć filmów w sieci. Po dwóch latach użytkowania złego zdania nie powiem, jedynie mogło by być ciut lżejsze i tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 No taniej to juz nie znajde No i zacznie sie "rozgryzanie" JETI. Moj Spektrum jest tak fajny i intuicyjny , ze ja , DEBIL totalny bez problemu sie w nim poruszam. Tutaj pewnie w niezle gowno wdepnalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Jeti zostalo do mnie wyslane ! Nie moge sie juz doczekac , aby "pomachac" tymi ponoc cudownymi drazkami ! Ktos nawet pisal , ze "machanie" wlasnym drazkiem, nie daje tyle przyjemnosci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi