Pastrana123 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam,pisałem wcześniej temat ale nie dostalem za obwicie odpowiedzi,potrzebuje pakietów 3-4 do modelu Dune Racer,bo nie znam się na tym aż tak dobrze a nie chce przedobrzyć,chodzi mi o jakieś mocniejsze pakiety do tego modelu niż standardowy pakiet który jest w zestawie czyli pakiet NiMH 7,2V 1800mHa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastrana123 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Doszukałem się modelu silnika który w nim siedzi i z tego co zobaczyłem to jest RC 540 ale jakiej firmy nie wiem albo BSD Racing albo Himoto a regulator opisany jest jako ESC: szczotkowy 20T prąd ciągły 20A, BEC 2A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Obawiam się że tu też nie otrzymasz zbyt obfitej odpowiedzi. Poczytaj najpierw Trochę, tematów tego typu jest multum. Po drugie pomierz jaki pakiet maksymalnie wejdzie. Po trzecie poszukaj po wymiarach co możesz upchnąć, albo lipo 2s, tu może silnik długo nie przetrwać albo jakieś większe nimh. O ładowarkę też pytałeś, a przejżałeś chociaż 10 pierwszych tematów w zakładce "ładowarki"? Pewnie nie, bo gdybyś przejżał, to raczej byś nie pytał. Lenistwo na tym forum nie jest pochwalane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi