Grzegorz Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Co Ty z tym Karpiem?? Ani chybi, zostałeś Karpiu złapany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Sie doczepili tego "karpie diem" no :twisted: Mimo tego iz przybedzie nowych moderatorow to temat i tak by sie chyba przydal :> edit: mozemy dawac propozycje na nowych moderatorow? Ja proponuje Leda_g, aktywny, wiele watkow opisowych i chetnie pomaga mammuth tez tu nocki zarywa i ma szkocki humor edit. oo, jak moglem o Ladziaku zapomniec! swietny kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Wielki Bracie - nie chcem ale wiem ze muszem wiec pomimo, ze bardzo lubie to: .... nominuje - Ladziaka Leda_G oraz Slawkamod'a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Pora usadzić młodzież we właściwych ławeczkach. :twisted: aż się stary poczułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.