Migan Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam , planuje kupic ten silnik do modelu Excel 2000 (trenerek) i chciałbym dowiedzieć się czy warto zawracać sobie nim głowe :wink: >Jakie śmigło najlepiej do niego używać (aby miał najlepsze osiągi)? >Jakie paliwo? >Czy trudno się go reguluje? >Jego średnia żywotność. >Jak zbiornik najlepiej do niego zainstalować?? PS: Czytałem podobne tematy ale nie wszystko wyczytałem co chce wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 może lepiej pytać tu ? http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=9141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Oj Migan... >Jakie paliwo? Zadałeś już to pytanie w swoim poście o MVVS i z tego co widzę otrzymałeś odpowiedź. >Czy trudno się go reguluje? Na pewno byś znalazł, że regulacja OSów z serii LA jest bardzo łatwa. >Jak zbiornik najlepiej do niego zainstalować?? Najlepiej opatulić gąbką i unieruchomić całość w modelu zachowując możliwie małą odległość od silnika i dając go na takiej wysokości aby górny poziom paliwa był na wysokości rozpylacza w gaźniku. Jak znam życie to oczekiwałeś odpowiedzi na całkiem inne pytanie a tu drobna literówka całkowicie zmieniła sens pytania. Pochwal się jutro, że znalazłeś odpowiedź, na któreś ze swoich innych pytań, bo jak nie to znowu będę się musiał za ciebie naszukać :lol2: . Przeanalizowałem twoje wcześniejsze posty i tylko dlatego będę próbował ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 chciałbym dowiedzieć się czy warto zawracać sobie nim głowe Sobie możesz, nam tego nie rób . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.