luigi Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Trudne dobrego początki. Teraz idzie mi znacznie lepiej (Piper'owi też). http://pl.youtube.com/watch?v=P8gGbKqXUKw I przepraszam za brak avatara i aktywnego linku (ach te początki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 UUU szkoda Piperka , widać że coś mocno go na lewo kładło. I podstawa-gdzie puszczanie takiego modelu z ręki, tym bardziej tak... :evil: , pionowo w górę- już tu mógłby być kret. Na ziemi go rozpędzić i potem do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Bidulek... - i tak długo w tym przeciągnięciu wytrwał, zanim kompletnie runął na glebę. Ewidentnie wina puszczającego. Czy dostał burę? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luigi Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 "Katapulta" ma się dobrze . Z analizy czarnej skrzynki wynikło, że swoje zrobił wykłon silnika, który miał swoją koncepcję na prowadzenie modelu. Poszukam filmu jak lata obecnie i SIĘ POCHWALĘ 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 "Luigi" >Krzysiek , no nie mogę uwierzyć że wreszcie coś napisałeś.Szykuj Pipera na sobotę, ja wygrzebię Katankę PL.Polatamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Hihihi, czyli nie tylko moje były takie początki ;] Może to troche niemiłe z mojej strony, ale odrazu mi lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja bym mu jeszcze sprawdził kąt zaklinowania połówek skrzydła,tak na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Co ty Olo, Luigi to wymiatacz, a filmik pewnie stary jest z początków jego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.