diem Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Ja bym dluzej pomeczyl symulator na Twoim miejscu wilku, uczysz cie odruchow ktorych nie dasz rady nauczyc sie podczas 2min lotu. Podczas lotow staraj sie wzbic model wysoko i tam probowac, oczywiscie najlepiej bez zabudowan w poblizu :> Ciagle klebi mi sie w glowie jedna mysl... co by bylo gdybys zamiast nemo mial spitfire'a i wyladowal nim w dom
Bartosz Mesjasz Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Ciagle klebi mi sie w glowie jedna mysl... co by bylo gdybys zamiast nemo mial spitfire'a i wyladowal nim w dom Dlatego ma nemo i symulator :wink: Ma półtora roku na naukę :wink:
mammuth Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Ciagle klebi mi sie w glowie jedna mysl... co by bylo gdybys zamiast nemo mial spitfire'a i wyladowal nim w dom Dzieki bogu - mimo, ze uparty - to jednak slucha
sniezny_wilk Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 Bez przesady, bez treningu spit by się tylko kurzył mammuth, tak jak już wspomniałem, tylko w jednej kwestii będę uparty i was nie posłucham.. Wole nie myśleć co by z modelu zostało przy uderzeniu w drewnianą podbitkę, to by był swoisty crash test.
Norbert Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 No jak co by było , chałupa zawalona , spit płonący , sąsiedzi rozbiegani za fantami, rodzina goniąca z siekierami itp itd :-)
sniezny_wilk Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 No jak co by było , chałupa zawalona , spit płonący , sąsiedzi rozbiegani za fantami, rodzina goniąca z siekierami itp itd :-) Nie no chałupę to porządną postawiliśmy :faja: trzęsienie ziemi i tornada wytrzyma, więc co tam spit Diem, masz rację. Polatam jeszcze na symulatorze, tylko skombinuje sobie zasilacz, żeby aku nie męczyć ciągle.
Norbert Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Nie no chałupę to porządną postawiliśmy :faja: trzęsienie ziemi i tornada wytrzyma, więc co tam spit No ale gdyby spit wpadł przez okno i wywołał ogień to już by nie było wesoło :-)
Marcus Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Lepiej nie próbujcie :mrgreen: Jeszcze ktoś śmigłem w :ass: oberwie, i będzie kiepsko :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.