skuter Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Witam. Trafił do mnie taki oto model i bardzo jestem ciekawy czy ktoś rozpoznaje ten egzemplarz. Interesuje mnie jego historia. Wiem że latał nim jeden z naszych czołowych zawodników F3A. Ciekawi mnie kiedy to było i co się przydarzyło temu modelowi. Model ma dokonane pewne naprawy, może uda mi się dowiedzieć kiedy zostały zrobione i z jakiego powodu. Celowo zostawiłem wszystkie naklejki celem łatwiejszej identyfikacji. Numer licencji został usunięty ale wiem czyj to był numer Liczę na waszą pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekf3a Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ooooo Panie! Mój Vivat!!!! Dopiero odkopalem post, zupełnie przypadkiem. Powiedz proszę, że on dalej lata! Zaraz napiszę do Ciebie PW, mogę Ci naprawdę sporo opowiedzieć o tym samolocie! Jego historia jest udokumentowana kilkoma pucharami, medalami i dyplomami. Zwiedzil pół Europy ze mną i z jego poprzednim właścicielem! Az mi się łezka w oku kręci widząc te maszynę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Dzięki Mirek za dokumentację modelu, zdjęcia i ustawienia. Model na pikniku w Bobrownikach w 2019 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi