Starless Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam Kolegów, szukamy czynnych modelarzy lotniczych z okolicy Końskich, Opoczna , Stąporkowa i okolic. Cel; wspólne latanie, wymiana doświadczeń i kontakty interpersonalne. Odezwijcie się. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Czasem odwiedzam stare strony. Pochodzę z okolic Bliżyna. Mogę kiedyś zabrać model;) jest gdzieś lotnisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krasnal Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Cześć Grzegorzu i Piotrze kłania się Opoczno, chętnie się spotkam. reszta do dogadania. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Nie wiem czemu dopiero teraz trafiłem na ten post, pochodzę z okolic Starachowic-Wąchocka i również chętnie się spotkam na wspólne loty, a najlepiej termiczne loty Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi