Gość Anonymous Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam! Sądzę że już był taki temat, ale nie moge go znaleźc, tak więc wychodzę z prośbą o poradę jak podzielic plan Guppyego w PDF na kartki A4. Próbowałem ręcznie drukowac ale efekt byl, conajmniej mizerny..... :? Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Plany Guppy`ego są tu: Kliknąć należy - "Plans and Drawings" Guppy powinien być na samym początku jeśli nie to szukać - By name - "guppy" http://www.profili2.com/eng/default.htm W zbiorze są i też plany w formacie DXF. Może te spróbujesz wydrukować to problemu z podziałem nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Już wysłałem Bartkowi podzielone plany w PDFie ale sam jestem ciekawy jak się w Acrobacie dzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Jeden ze sposobów: PDF zamieniasz na JPG lub DXF i drukujesz z podziałem. JPG nawet w zwykłym paincie uprzednio odpowiednio skalując obraz. poczytaj tez ostatni wpis w temacie: http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=887&highlight= wygląda na to że lepiej jest zmienić format na DXF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 No i super. Z dxf'em sobie już poradze. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 A jakim darmowym programem otworzyć DXF'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 np: turbocad jest peeełnop takich programów w siecie.... poszukaj na: 8) (google) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.