dakon Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 czy ktoś już naprawiał MPX Cocpit MM. Mój padł i nie wiem gdzie coś takiego mogą naprawić.
cobra Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Autoryzowanym dystrybutorem Multiplexa jest Riku na Madalińskiego (Warszawa).
instruktor Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Mój Cocpit kiedyś poprzez sklep (Radka z Odolanowa) trafił do serwisu w Niemczech
dakon Opublikowano 6 Października 2008 Autor Opublikowano 6 Października 2008 tylko czy gra warta świeczki
instruktor Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 to już ty musisz decydować ,ja zapłaciłem ok 150 zł
Tomek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 A o konkretnie się stało? Mojego Royala 9 po złym podpięciu zasilania naprawiał kolega, polecony przez Henia z forum. Mniej niż 1 tydzień łącznie z przesyłką
dakon Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Opublikowano 20 Listopada 2008 Dzięki za rady. Właśnie dałem do naprawy jakiemuś szalonemu modelarzowi i zobaczymy. Czekam na wynik bo latam właśnie na MX-12 Graupnera to jakoś wolę mojego starego MPX. Wg. mnie bardziej intuicyjne menu i ten timer dostępny "od ręki".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.