alvaro1987 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Witam Poszukuje opinii o tym sklepie https://www.sarikhobbies.com/ Ktoś robił u nich zakupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro1987 Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 W UK jest ok, nigdy Nic nie kupowałem z wysyłką do PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Miałem przyjemność kupować w tym sklepie plany, dokumentację i jedną książkę. Na plany czekałem dość długo ale otrzymałem je zgodnie z opisem a książka przyszła w terminie 3-4 dni od zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Tez kupowalem u nich plany. Zadnej wtopy nie bylo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi