Lukasz Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Czesc, Wielu z Was miałem okazję poznać już jakiś czas temu. Ciesze sie ze moge dolaczyc do tego grona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Czołem! I co, latasz nadal w Bagiczu? A Kolegów "od szybolków" także znasz? Jutro sie wybieram do Twego grodu. W każdym bądz razie, póki co, witam w gronie tutejszych pasjonatów Zasady podobne do tamtych, ale jakże różne... Poczytaj troche dotychczasowych wpisów, a poczujesz tutejszą "atmosferkę". Miłej lektury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Witaj w gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Cześć, Jasne że latam. Chłopaków Malina i Artura też znac, czasem razem latamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Hi! Łukasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Miałem wątpliwą "przyjemność" współpracy z Łukaszem. Zdecydowanie zaliczyłbym to do "nieciekawych ofert". Znów Łukasz naubliżasz wszystkim jak swego czasu na modelarskim chacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Znów Łukasz naubliżasz wszystkim jak swego czasu na modelarskim chacie? Nie Panie Romku, już wiem że to była straszna głupota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Cieszę się, masz u mnie drugą szansę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.