Lukasz Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Czesc, Wielu z Was miałem okazję poznać już jakiś czas temu. Ciesze sie ze moge dolaczyc do tego grona
MareX Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Czołem! I co, latasz nadal w Bagiczu? A Kolegów "od szybolków" także znasz? Jutro sie wybieram do Twego grodu. W każdym bądz razie, póki co, witam w gronie tutejszych pasjonatów Zasady podobne do tamtych, ale jakże różne... Poczytaj troche dotychczasowych wpisów, a poczujesz tutejszą "atmosferkę". Miłej lektury...
Lukasz Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Opublikowano 8 Lutego 2007 Cześć, Jasne że latam. Chłopaków Malina i Artura też znac, czasem razem latamy
pleses Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 Miałem wątpliwą "przyjemność" współpracy z Łukaszem. Zdecydowanie zaliczyłbym to do "nieciekawych ofert". Znów Łukasz naubliżasz wszystkim jak swego czasu na modelarskim chacie?
Lukasz Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Opublikowano 9 Lutego 2007 Znów Łukasz naubliżasz wszystkim jak swego czasu na modelarskim chacie? Nie Panie Romku, już wiem że to była straszna głupota
pleses Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 Cieszę się, masz u mnie drugą szansę :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.