Viader Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Znajomi przyszaleli ^^ http://pl.youtube.com/watch?v=iKJNP9FdUEs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Nie są sami, ja wczoraj zaparkowałem Extrimem na drzewie Oni, w stosunku do mnie, to byli w komfortowej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed Hunter Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Zgadzam sie z przedmówcą, ale najgorzej jest jak sie wleci nad las, a po chwili sie orientujemy ze model już z lasu nie wyleciał. Kiedyś miałem taką sytułacje, najgorzej to jest znaleść wtedy model, a jeszcze gorzej wspiąć się na wysokie drzewo na którym parkuje model :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.