Aras 40 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Ale myślę spróbować można co nie? Ale myślę spróbować można co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras 40 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Mr.Jaro no to był bym bardzo wdzięczny. Zaraz sklece coś krótkiego i podeślę ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras 40 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Witam mam pytanie czy była by możliwość zamówienia u państwa wyświetlacza do aparatury mx16 hott?i jaka by była cena z przesyłką. Pozdrawiam Arkadiusz Skowron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras 40 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 A adres to chyba w moim przypadku nie będzie konieczny bo jestem na ich stronie zarejestrowany to tam są wszystkie dane. Dobrze myślę? Czy z uprzejmości dopisać w meilu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras 40 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Ok wysłałem napisałem jak radziłeś. Dziękuję ci bardzo jestem wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jest jakaś odpowiedz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi