bartek529 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Bardzo serdecznie witam wszystkich forumowiczów. Wiem że troszkę późno ale jednak zrozumiałem, że chce należeć do grona modelarzy RC. Mam na imię Bartek, jestem z Krakowa, mam 15 lat i swoje modelarskie marzenia. :wink: Jako pierwszy model chciałbym zbudować trenerka ToTo-0, być może zamieszczę na tym forum relacje z jego budowy. :roll: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Witaj w gronie Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 No siema Bartek, Nasze grono :wink: się powiększa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Witaj. Na modelarstwo nie jest nigdy za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Witaj. Na modelarstwo nie jest nigdy za późno. Dokładnie.Lepiej późno niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.