cetone Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 czesc! jestem nowym forumowiczem na pfmrc - i odrazu postanowiłem sprawdzić czy znajdę jakis dział z ludzmi skladajacymi lodzie dla wedkarzy, wpisałem - zanętowa - szukaj i...... du()a - zastanawia mnie dlaczego tego nie ma jeszcze w polsce na scenie modelarskiej.,,, dawno dawno temu chdoziłem na warsztaty modelarskie do pracowni, skladalem tam modele latajace i jako tako nauczylem sie podstaw pracy z balsą, papierem itd... w tamtych czasach radio RC bylo poza zasiegiem moich rodziców iwec byly to modele samonośne... kilka tych dobrze poskladanych polecialy i odleciały... zlozylem lodke zanetową korzystajac z pomocy kolegow ktorzy tez cos takiego budowali, filmów na youtube i wlasnych pomyslach... na gotowym kadłubie zbudowałem katamaran ktory moze zabrać ze sobą lekko 2 kg zanęty i przynęty i popłynąć gdzie mi sie podoba na odległosć większą niż moge dostrzec nie uzywajac lornetki chcialbym taki dział tutaj zalozyc ale to za jakis czas... obecnie kupilem model z balsy z aliexpress (samolot) i planuje przystapic do jego budowy niezwlocznie jak dojdzie paczka - bede szukac pomocy w tym zakresie gdyż to pierszy moj samolot RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ale wątki z pierwszymi modelami rc znalazłeś i czytałeś? Dlaczego doszedłem do wniosku że konstrukcyjny lepszy od piankowego na naukę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Władku , witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi