meteor Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Chyba zbyt krotko latam bo sie nie spotkalem jeszcze z osoba ktora gazu dodaje od gory do dolu heh, u mnie lata tak 3/4 osób w modelarni...
darek.3333 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 Ja też wolę dodawać gaz od dołu do góry (mode2) i chyba to jest najczęściej używane mode. Poza tym zauważyłem w swojej aparaturze iż na sterze wysokości są dość małe wychylenia przy maksymalnych wychyleniach dźwigienki. I nie ma reakcji na przełącznik d/r. Muszę chyba ustalić końcowe wychylenia dla tego steru... Darek
meteor Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Zobacz czy w menu masz wybrane MODE 2
darek.3333 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 Wszystko działa jak w mode 2 tylko dla gazu musiałem faktycznie ustawić rewers. Jeszcze nie dotarłem , gdzie się zmienia ustawienia z mode 2 na inne. Ale chyba aby przejść z gazem na prawą stronę trzeba by pogrzebać w mechanice dźwigienek. Darek
Zdzisław Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Witam. W Futabie mode zmienia się,przyciskasz dwa guziki po lewej i wł.nadajnik, warto sprawdzić jakie jest mode (w instrukcji niestety tego nie napisali a szkoda) Pozdrawiam Gucio
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.