jeziorek74 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 W goglach Quanum Cyclops nawalił mi odbiornik. Zasilanie i monitor działa. W szufladzie leży sobie taki zestaw i chciałbym go zaadoptować do googli. Czy się da i w jaki sposób podłączyć ten odbiornik 1,3 GHz do monitora w tych goglach ? Przelutowałem przetwornicę. Monitor oraz odbiornik mają już zasilanie, ale nie mam pojęcia jak podać sygnał wideo na monitorek w goglach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Wykorzystaj ta modyfikację tylko zamiast dvr podłącz odbiornik 1,2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeziorek74 Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Wykorzystaj ta modyfikację tylko zamiast dvr podłącz odbiornik 1,2 Dzięki. Zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi