Maranelli Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Zaglądałem na to forum już od dawna, zainteresowany różnymi dziedzinami modelarstwa, zawsze czułem się jednak jak lisek chytrusek i było mi wstyd. No to wreszcie założyłem konto i chylę przed Wami czoła.Modelarstwem zajmuję się od zeszłego wieku, ale interesuje mnie w zasadzie latanie. Czymkolwiek, byle tylko unosiło się w powietrzu i pozwalało sobą kierować. Tak jak do wszystkich dziedzin życia wkracza technika, tak dzieje się i tutaj, a ja jako nieco starszy pan czasem sobie z tym nie radzę, głównie dlatego, że poza językiem ojczystym inne znam raczej ze słyszenia. Kto dziś uwierzy, że kiedyś latało się szybowcem dysponując jednokanałową, lampową aparaturą zrobioną z wyproszonego u ojca odbiornika radiowego Szarotka..? A dziś... Sami wiecie.Będę Was zatem zamęczał prostymi zapewne pytaniami i mam nadzieję, że tak od razu mnie nie przegonicie.Pozdrawiam i życzę świetnej zabawy!Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Witamy na forum. Uzupełnij jeszcze profil o zdjątko i wiek a nie przegonimy Cię na pewno. Tak koło Krakowa to gdzie bo ja też koło Krakowa 30 km po prostej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maranelli Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Witam, to ja na tej samej prostej, ale o jakieś 15 km bliżej Krakowa. Fotkę wrzuciłem, choć nie wiem czy skutecznie. Uczę się! A wiek...? Lepiej poproszę o inny zestaw pytań, wystarczy, że starszy pan. Duuużo starszy! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi